середа, 18 жовтня 2017 р.

На 14 жовтня припадає одразу три величних свята День Козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці та День захисника Вітчизни.
Так 13 жовтня відбулося традиційне родинно-шкільне свято  і у ЗОШ №2. Це був день мужності, сили, козацької відваги та розуму. Тут були і козацькі пісні, і вірші про історію козацтва, і спортивні змагання.
Розпочалося свято з урочистої посвяти в козачата учнів 1 класу. Маленькі школярі продемонстрували свої вокальні таланти, знання про свято Покрови та славних козаків, чим довели , що гідні носити почесне звання «козачата».
 Далі розпочалися спортивні змагання, де брали участь збірні команд 5 – 10 класів. Команди звалися на козацький лад: команда «Козацька люлька» та команда «Чайки». Їх очікувало декілька видів змагань. Перемогу здобула команда «Козацька люлька».

І самим учасникам і глядачам надзвичайно сподобався такий формат заходу, мета якого є виховати справжнього патріота своєї батьківщини, пропагувати здоровий спосіб життя, але з потужним засобом виховання патріотизму й національної свідомості.